НОВОСТИ О ЗВЕЗДАХ
Подобається

Барак Обама выступил против феминизма (фото)

08.08.2016
Барак Обама выступил против феминизма (фото)

Барак Обама назвав себе феміністком

Президент США Барак Обама написав есе про виховання дітей, фемінізм і жіночі труднощі. У статті, яка була написала для глянцю Glamour, Обама пояснює з якими труднощами доводиться стикатися жінкам в сучасному світі. Розповідає він про це на прикладі своєї сім'ї, сообщает Коррупция.Стар

Барак Обама відзначає, що знає через що проходила жінка раніше, і на якому етапі вона зараз. Дивлячись на жінок своєї родини він наголосив на необхідності допомагати жінкам.

Найважливішими людьми в моєму житті завжди були жінки. Мене виховала мати-одиначка, яка більшу частину своєї кар'єри присвятила допомозі жінкам в країнах, що розвиваються. Я бачив, як моя бабуся, яка допомагала мене виховувати, працювала в банку і просувалася в кар'єрі, поки їй не завадила "скляна стеля". Я бачив, як Мішель знаходила баланс між бурхливою кар'єрою і вихованням дітей.

Барак Обама

Барак Обама

 

Президент США назвав себе феміністом. І саме в цьому ключі виховує своїх дочок. Йому важливо, щоб їхні майбутні чоловіки ставилися до них з повагою, розумінням. Він, за його словами, показує яким повинен бути чоловік своїм прикладом.

Прогрес, якого ми досягли за останні 100 років, 50 років, і так, навіть за останні вісім років, робить життя краще для моїх дочок, ніж вона було, скажімо, для моєї бабусі. Зараз прекрасний час для того, щоб бути жінкою. Я кажу це не тільки як президент, а й як фемініст.

Барак Обама

До слова, діти президента з самого дитинства привчені до праці. Наприклад, молодша дочка президента США Барака Обами працює касиром.