НОВОСТИ О ЗВЕЗДАХ
Подобається

За что соседи отомстили Бекхэмам (фото)

03.10.2016
За что соседи отомстили Бекхэмам (фото)

Реконструкція будинку Вікторії і Девіда Бекхемів, в Лондоні триває, але тепер вже уповільненими темпами.

І справа не в робочих, а в тому, що тепер багато сусідів також взялися за перебудову власних осель, і зоряне сімейство тепер відчуло на власній шкурі, які незручності можуть створювати пробки на дорогах і постійний шум від будівництва, сообщает Коррупция.Стар

Реконструкцією свого нового будинку Бекхеми займаються ось уже три роки. У своєму лондонському особняку Вікторія і Девід мали реконструювати шість спалень, добудувати тренажерний зал, дамську кімнату і винний льох.

29_main

З самого початку реконструкції будинку сусіди почали скаржитися на шум-гам і постійні пробки через будівельну техніку, яка направляється до будинку знаменитостей. Вібрації землі, шум, пробки і бруд зробили життя сусідів нестерпним і вони навіть скаржилися місцевій владі на сусідів, а деяким з них навіть довелося звертатися до відповідних служб через величезну кількість мишей, які кинулися в різні боки від будинку Бекхемів. Тепер вулиця, на якій планують жити Бекхеми схожа на один будівельний майданчик. Сусіди знаменитостей вирішили також зайнятися своїми будинками, і тепер до дому Вікторії і Девіда практично не під'їхати. Постійні пробки ускладнюють і уповільнюють ремонтні роботи, і це виводить Вікторію з себе, а наявність великої кількості невідомих людей навколо будинку підштовхнули Бекхемів до будівництва бункера і збільшення охорони будинку.