НОВОСТИ О ЗВЕЗДАХ
Подобається

Ольга Цибульская опубликовала трогательные кадры с сыном

20.11.2017
Ольга Цибульская опубликовала трогательные кадры с сыном

Оля Цибульская опубликовала в своем микроблоге новый пост. Поющая телеведущая поздравила всех Несторов с днем ангела. Сына звезды тоже зовут Нестор, поэтому в семье артистки праздник, передает Коррупция.Стар.

День ангела маленький Нестор со своей мамой отпраздновал в цирке. А снимке Оля держит малыша на руках. Отметим, что лицо своего чада звездная мама поклонникам не показывает.

Популярное:Еще та соблазнительница: Настя Каменских показала грудь в полупрозрачном бюстгальтере
 

 

Моєму маленькому другу Богданчику дуже потрібна наша допомога? В свої 3 рочки він ще не говорить і не ходить сам, лікарі встановили рідкісний діагноз Фокальна епілепсія. Хлопчика судомило і йшов ріст голови. Але завдяки інтенсивним курсам він робить неймовірні успіхи???, він розуміє звернену мову, мімікою пояснює чого він хоче і що він бачить. Лікарі Ізраїлю дають позитивні прогнози, але для цього потрібно проходити інтенсивні курси реабілітацій де знають як працювати з такими дітками. В січні 2018 року у Богдана запланований курс реабілітації в Ізраїлі?? На сьогодні сім'я має 30 тисяч гривень для поїздки, ще залишається зібрати 307.500 тисяч. Давайте допоможемо мамі Мар'яні разом❤ Приват банк : 5168-7420-2141-6973- Вербич Мар'яна Лазарівна. Контактний телефон (066)0-100-647

Публикация от Оля Цибульская (@cybulskaya)