НОВОСТИ О ЗВЕЗДАХ
Подобається

Стоит немного пошалить: Ольга Фреймут поделилась своими методами борьбы с депрессией

17.01.2018
Стоит немного пошалить: Ольга Фреймут поделилась своими методами борьбы с депрессией

Лови несколько забавных советов от телезвезды.

35-летняя Оля Фреймут подготовила для фанатов полезную информацию, как избавиться от плохого настроения, передает Коррупция.Стар.

На такие размышления телеведущую натолкнула ее сестра Юлия.


Как оказалось, чтобы избавиться от депрессии, по мнению Оли, не нужно ехать на курорты. Стоит немного пошалить.

Первое, что советует Фреймут — это взять выходной: "Влаштуйте собі вихідний. Не йдіть у душ. Не чистіть зуби. Розпатлайте волосся. Одягніть на піжаму пальто і йдіть на прогулянку. Взуватися не обов'язково. Зайдіть на чай до того, кого в нормальному стані соромитеся. Начальник, колега, бойфренд, Святослав Вакарчук – до кого босі ноги заведуть".

Затем можно забежать в дорогой магазин города и долго примерять все, что у них есть. Даже чулки и бикини: "Ну, а далі, гонорово сповістіть: "Взагалі-то я шукаю хутряні носовички. І батон "Нива". Такий, жаль, … вам не завезли". Усміхніться і йдіть".

Популярное: С семьей на лыжи: Ольга Сумская показала как отдыхает на праздники

Далее Оля предлагает зайти в подъезд многоэтажного дома, позвонить в дверь и убежать.

Згодом підіть до ставочка і знайдіть жабу. Спитайте, в кого вона така незугарна вдалася. Затим у парку вмостіться на лавку і виглядайте закохані парочки. Оберіть чоловіка на свій смак. Підкрадіться з-за спини до чужого кавалера, закрийте йому долоньками очі й, не зважаючи на здивування його подруги, скажіть: "А ось ти де!? Ну що, погуляв – і досить. Синочок вдома чекає".

После этих развлечений Фреймут утверждает, что настало время для написания стихов, ведь в "депресії породжуються шедеври. І одразу несіть рукопис у видавництво "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА". Скажіть, що я вас рекомендувала Івану Малковичу – це видавець".


Последний пункт в списке Оли — дом: "Повертайтеся додому зі спокійним серцем. Завтра вам не захочеться прожити подібний день. Ви посміхнетеся і повернетеся до нормального життя".

Возникает только один вопрос: Фреймут так же борется с депрессией? Пожалуй, многим захотелось насладиться картиной, как Оля бегает по городу босиком и говорит с лягушками.

У сестри Юлі @mrs.vaniarkh депресія. Є радість — в торбині фуражка Р.Багінського, подарована @rehab.tsum . Мода лікує. В мене є рада на поганий настрій: 1) Влаштуйте собі вихідний. Не йдіть у душ. Не чистіть зуби. Розпатлайте волосся. Одягніть на піжаму пальто і йдіть на прогулянку. Взуватися не обов'язково. Зайдіть на чай до того, кого в нормальному стані соромитеся. Начальник, колега, бойфренд, Святослав Вакарчук – до кого босі ноги заведуть. 2) Потім зайдіть у найдорожчий магазин міста – довго приміряйте все, що у них є. Навіть панчохи та бікіні. А потім гонорово сповістіть: «Взагалі-то я шукаю хутряні носовички. І батон "нива". Такий жаль… вам не завезли». Усміхніться і йдіть. 3) Зайдіть у під'їзд багатоповерхового будинку. Дзвоніть у двері – і втікайте. 4) Підіть до ставочка – знайдіть жабу. І спитайте: в кого вона така незугарна вдалася? 5) У парку вмостіться на лавку і виглядайте закохані парочки. Оберіть чоловіка на свій смак. Підкрадіться з-за спини до чужого кавалера. Закрийте йому долоньками очі. І, не зважаючи на здивування його подруги, скажіть: «А ось ти де!? Ну що, погуляв – і досить. Синочок вдома чекає». 6) Напишіть вірш. У депресії породжуються шедеври. І одразу несіть рукопис у видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА». Скажіть, що я вас рекомендувала Івану Малковичу – це видавець. Ось адреса: вул. Басейна, 1/2, Київ, 01004, Україна. 7) Повертайтеся додому зі спокійним серцем. Завтра вам не захочеться прожити подібний день. Ви посміхнетеся – і повернетеся до нормального життя.

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)