LIFESTYLE
1

«Мені все одно, що вона хоче»: сестра Брітні Спірс публічно висловилася про скандал навколо співачки

30.06.2021
«Мені все одно, що вона хоче»: сестра Брітні Спірс публічно висловилася про скандал навколо співачки

Американська актриса і співачка Джеймі Лінн, яка є сестрою Брітні Спірс, пояснила чому не розповідала про скандал навколо опіки батька раніше.

Про це артистка розповіла в Instagram.

30-річна Джеймі вважає, щоб Брітні повинна сама говорити про свої проблеми, тому що це її життя і тільки їй вирішувати, що необхідно знати оточуючим.

"Мені все одно, що вона хоче: втекти в джунглі і народити мільярд дітей в забутому богом місці або повернутися і правити світом, як і раніше. Я нічого не втрачу і не придбаю від цього. Я просто сестра, яка бажає їй щастя",- каже Джеймі Лінн Спірс.

При цьому вона вважає, що Брітні вчинила правильно, розповівши правду про своє життя. Сестра знаменитої поп-співачки завжди підтримувала зв'язок з Брітні і буде це робити завжди.

"Я — не моя сім'я. Я-окрема людина і говорю виключно за себе. Я горда, что она висловилася. Я завжди буду на стороні Брітні",- підсумувала дівчина.

Нагадаємо:

В мережі показали скромний будинок батька Брітні Спірс. Також помітно, що чоловік вельми стримано одягається і не хоче привертати до себе увагу.